joi, 22 ianuarie 2009

Dansul baloanelor.


Dansul baloanelor este jocul meu preferat.Instructiuni pt cei interesati(se joaca inainte de masa!!): se leaga un balon de piciorul fiecaruia si obiectivul jocului este sa spargi baloanele celorlalti, straduindau-te sa nu lasi pe nimeni sa sparga balonul tau.Ultima persoana care ramane cu balonul intact castiga jocul.(de preferat sa fie un grup cat mai mare de oameni)Trebuie sa privesti pe ceilalti jucatori ca fiind niste inamici care trebuie invisi, descalificati.Este greu sa castigi.Chiar si cei care stau pe margine vor avea aceeasi soarta.
Atunci cand acest joc este jucat in randul copiilor cu hadicam mental posibil sa se intample cu totul altceva si anume.. sa se ajute unii pe altii sa sparga baloanele, iar la sfarsit toata lumea sa se bucure.
In fiecare zi suntem obligati sa alegem unul din aceste jocuri.Pe care il alegem?..as vrea si eu sa am ce are acea persoana, as vrea sa fiu cel care se afla in centru atentiei, as vrea ..si oare nu ar trebuii sa fim acei copii cu hadicap mental fata de restul lumii in acesta privinta??

Niciun comentariu: