luni, 13 aprilie 2009

Ce este primavara?


Un picur de ploaie ars de soare, o stea in ziua mare, o floare timida, un triumfator fir de iarba, un cretuliu norisor, un fruct nou nascut, o stanca cu zapada si flori, o padure cu frunze uscate si iarba verde, un izvor si o trestie, o gaza, o pasarica glumeata, un caine jucaus, o floare de cires si un capsune in mainele unor indragostiti, un vant mangaietor, o ramura de finic, un gheozdan aruncat pe banca si un copil alergand in aglomerarea razelor de soare, un miros de prospetime, un avatar si un status optimist, vioara visurilor noastre, strigatul dorintelor, alegoria dulce-amar,o insiruire de pasi grabiti, calatorii spre capitale si parcuri nationale, tendinte noi in pictura si muzica...un om zambind si o natura in delir.

4 comentarii:

Liviu spunea...

superb, post despre primavara. Mi-ai adus un mic zambet, nu stiu daca asta era emotia e care trebuia sa mi-o transmita textul..... primavara poate sa fie si o renastere.....

o zi buna

cristinutza spunea...

da, asa este!
citeam ieri intr-un articol cum ca, asemenea anotimpului primavara sufletu nostru este pregatit sa fie fericit doar atunci cand trebuie sa fie fericit, cu alte cuvinte tristetea trebuie sa ne invete ceva si atunci cand am fost invatati fericirea, primavara, vine de la sine!!!:):)

Catherine spunea...

Fain. Dulce. Delicat. Simplu. Adevarat.

cristinutza spunea...

multumesc.e unul dintre stilurile care ma caracterizzeaza cel mai mult....
cu intarziere..